PRESS & GO FRENCH LOOK ROSA SKIMMER PETITE SQUARE *NYHET*

Rek. ut 99 kr

Artikelnr: 80300 Kategorier: ,

Press & Go

Självhäftande lösnaglar för en perfekt fransk manikyr på bara några minuter. Press & Go Flexi-Thin ger den ultimata passformen, är enkla att applicera och tas bort med bara varmt vatten utan att skada din naturliga nagel. Perfekt för dig som aldrig vågat prova lösnaglar eller där syftet bara är denna outfit för kvällen eller helgen. Är mycket lätta att ta bort med tvål och varmt vatten.

 

Mer information

    Självhäftande lösnaglar med perfekt passform. Varje lösnagel är numrerad så att du enkelt vet vilken lösnagel som passar till din naturliga nagel.

    Så här gör du:
    Förbered allt innan applicering och prova ut vilka storlekar som passar till dina naglar.

    1.Gör en grundlig manikyr – fila ner och forma dina naglar. Tryck försiktigt tillbaka dina nagelband. Använd även en poleringsfil för att jämna till nagelytan.

    Tips: använd Depend nagelbandspeeling för att få bort att alla döda hudceller som finns längs nagelbanden och på din nagel så får du en bättre hållbarhet på dina lösnaglar.

    2. Rengör dina naglar med en aceton- och oljefri nagellacksremover, vi rekommenderar Depend blå nagellackremover. Låt torka ordentligt.

    3. Håll lösnageln ovanför din egen nagel och mät så att du ser att den passar. Dra bort skyddsplasten på nagelns baksida (Art no 80400-80403, 70006-70011).

    4. Sätt bakkanten av lösnageln nära intill nagelbandet och vik ner lösnageln mot din egen nagel. Håll kvar och pressa några sekunder tills nageln sitter fast.

    Press & Go har en hållbarhet på 1-3 dagar.

    Borttagning:

    Lägg dina händer i ett varmt vattenbad. Vänta ca 10 min och drag därefter försiktigt bort lösnaglarna.

    24 st naglar

    Animaliskt ursprung:
    Vegansk formula, innehåller ej råvaror med animaliskt ursprung.

     

    För fler matnyttiga tips, välkommen till vår kunskapsbank Depend Academy
    https://www.depend.se/depend-academy/